Durant tot el mes de març Gràcia celebra el Dia Internacional de les Dones amb diversos actes

Els actes centrals del Dia Internacional de les Dones serà el dimecres 8 de març de 2023. Però a Gràcia durant tot aquest mes s’hi han programat diversos actes i activitats per tal de commemorar aquest dia de lluita i reivindicació.

Acte central el dia 11 a Gràcia |

L’acte central del Dia Internacional de la Dona a Gràcia serà el dissabte 11 de març amb un acte que tindrà a les 11.30 hores a la plaça de la Sedeta. Enguany es vol homenatjar a rodeteres, ordidores, repassadores, teixidores, secretàries i totes aquelles dones que van treballar a les fàbriques tèxtils des del segle XIX fins al primer terç del XX.

Altres activitats |

A banda d’aquest acte central durant tot el mes les entitats del districte han organitzat diverses activitats, la primera aquest dimecres dia 1 titulada «La farmaciola de la dona» al Bosc Turull a les 17.30 hores.

El dia 1 i el 6 a l’Espai Jove Fontana hi trobarem activitats de formació sota el títol «‘Abordatge col·lectiu d’agressions masclistes: més enllà del protocol».

El Centre Cívic El Coll – La Bruguera: ens proposa un cicle sota el nom de «Adona’t» amb una exposició, un contacontes i una exposició col·lectiva el dia 3 de març.

El Centre Moral de Gràcia també ha preparat diverses activitats el dissabte 4 de març una nova edició dels «Vermuts amb tapa literària», i el 24 de març la xerrada col·loqui: «La moda és sostenible?«.

D’activitats n’hi ha moltes més, exposicions, xerrades, vermuts, xerrades i formació sobre sexualitats, les podeu consultar totes en aquest web.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat