Divendres 3 de març arriba Sant Medir 2023

Aquest divendres 3 de març de 2023 torna la festa més dolça de Gràcia ja sense restriccions. Torna Sant Medir com és tradicional amb una cercavila tant al matí com a la tarda pels carrers de Gràcia

Enguany un total de 21 colles de Gràcia faran lluir els seus carruatges i llençaran caramels per celebrar la festa més dolça de l’any, tant al matí com a la tarda.

Recorreguts i colles |

La cercavila del matí començarà a les 10.00 hores i passaran per davant de la seu del Districte, a la plaça de la Vila. Podeu els diferents recorreguts de les colles en aquesta pàgina web.

Pel que fa al torn de tarda a les 19.00 hores, totes les colles es concentraran als carrers de Nil Fabra, Sant Salvador i Escorial per iniciar una desfilada conjunta a les 19.30 hores. El seguici, que anirà encapçalat per la Guàrdia Urbana Muntada i la colla portadora de la bandera de la Federació, recorrerà el carrer de Gran de Gràcia fins als Jardinets, on les colles saludaran les autoritats presents.

Ruta d’aparadors comercials |

Un any més aquest 2023 fins al pròxim 6 de març 13 comerços del districte guarneixen el seu aparador amb decoració de Sant Medir. Podeu consultar el mapa dels comerços que han participat.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat