Divendres 3 de març arriba Sant Medir 2023

Aquest divendres 3 de març de 2023 torna la festa més dolça de Gràcia ja sense restriccions. Torna Sant Medir com és tradicional amb una cercavila tant al matí com a la tarda pels carrers de Gràcia

Enguany un total de 21 colles de Gràcia faran lluir els seus carruatges i llençaran caramels per celebrar la festa més dolça de l’any, tant al matí com a la tarda.

Recorreguts i colles |

La cercavila del matí començarà a les 10.00 hores i passaran per davant de la seu del Districte, a la plaça de la Vila. Podeu els diferents recorreguts de les colles en aquesta pàgina web.

Pel que fa al torn de tarda a les 19.00 hores, totes les colles es concentraran als carrers de Nil Fabra, Sant Salvador i Escorial per iniciar una desfilada conjunta a les 19.30 hores. El seguici, que anirà encapçalat per la Guàrdia Urbana Muntada i la colla portadora de la bandera de la Federació, recorrerà el carrer de Gran de Gràcia fins als Jardinets, on les colles saludaran les autoritats presents.

Ruta d’aparadors comercials |

Un any més aquest 2023 fins al pròxim 6 de març 13 comerços del districte guarneixen el seu aparador amb decoració de Sant Medir. Podeu consultar el mapa dels comerços que han participat.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat