Diumenge de promeses, diumenge d’eleccions

mayo 26, 2023

Aquest divendres es posa punt final a la campanya electoral dels comicis que tindran lloc aquest diumenge 28 de maig. Si en les darreres votacions les campanyes havien aixecat un gran interès, tant si eren municipals, autonòmiques com estatals, i segurament per l’ambient en què vivia el país, ara aquesta campanya podem afirmar que ha estat poc imaginativa, i amb poca diferència, si la comparem en què és el dia a dia dels polítics i les seves declaracions.

Barcelona és una gran ciutat i com qualsevol gran ciutat, té problemes i reptes a millorar, la comunicació amb transport públic, la dinamització del comerç local i de barri que va desapareixent, l’emergència de l’habitatge amb la possibilitat que la gent jove i no tan jove que vulgui viure i treballar a Barcelona tingui la possibilitat de fer-ho, fer possible la convivència entre oci i esbarjo i el descans dels veïns, que el turisme no sigui vist com una amenaça per als residents… Barcelona té molts reptes i podríem dir del mateix de Gràcia, i dels seus cinc barris.

Ara tot són promeses, però les promeses han de ser realitzables, i a Barcelona i a Gràcia és necessari que tothom hi posi de la seva part.

A Gràcia un total de 84.455 persones estan cridades a votar i participar de la jornada aquest 28 de maig de 2023, un dia que ens farà retrobar novament amb les urnes.

Don't Miss

El TOT es renova

Amb el número 20 de l’edició impresa del TOT iniciem nova etapa,

EDITORIAL: Les primeres cites de l’any Tradicionàrius i Els Foguerons

Ja ho hem dit alguna vegada, que a Gràcia podem saber a