Descomptes en entrades i tallers a la Casa Vicens per a la Festa Major 2023

Enguany aquest agost com ja és tradició la Casa Vicens participarà per sisè any consecutiu a la Festa Major de Gràcia. La primera casa de Gaudí ha organitzat diverses activitats gratuïtes per a tota la familia a diferents carrers, un descompte en el preu de les seves entrades i, a més, torna a participar atorgant un premi especial al carrer que reprodueixi millor la temàtica seleccionada. Aquest premi es suma als premis del concurs de la Fundació Festa Major de Gràcia i permetrà als guanyadors fer una visita especial a la Casa Vicens Gaudí.

Tallers familiars gratuïts |

La Casa Vicens també estarà present als carrers engalanats amb el taller “Dissenya la teva rajola de clavellines”, un taller familiar on els participants poden transformar en tècnica mixta la rajola característica de Casa Vicens. El taller es farà en dos torns diaris a les 10:30h i a les 12:30h, del 15 al 21 d’agost. Els carrers que acolliran el carrer són Mozart, la Plaça de la Vila, Providència, Fraternitat de Baix, la Plaça del Nord o Joan Blanques, entre altres.

Les visites a la Casa Vicens tindran un 20% de descompte |

Del 15 al 21 d’agost es podran comprar les entrades per visitar aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO amb un 20% de descompte amb el codi FMGRACIA. La promoció és vàlida només per a les compres fetes al web casavicens.org i només per a les entrades de visita lliure, visita guiada, visita guiada olfactiva, visita amb sessió fotogràfica i “Summer Vicens”.
La Casa Vicens obre cada dia de 10:00h a 20:00h.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els