Bona Eva: nova botiga d´il·lustració i disseny a Gràcia amb segell original d´autor

La dissenyadora hispanoxilena Clau Vidal va inaugurar a finals del mes de juny la seva primera botiga d’il·lustració i disseny amb la seva marca Bona Eva, a prop de la Casa Vicens de Gaudí.

Dissenyadora multifacètica |

Al llarg de la vida Clau s’ha desenvolupat en diverses àrees de l’art i el disseny. Des de molt petita i motivada pel seu pare, ja participava en concursos de pintura locals obtenint sempre els primers llocs. És per això que, entusiasmada per estudiar àrees relacionades amb el món creatiu, es va formar a una de les universitats més prestigioses del país, la Universitat Catòlica de Xile, primer fent Arquitectura i després Disseny Integral titulant-se amb la màxima distinció. Va ser llavors quan va fer un curs amb una de les il·lustradores en aquarel·la més reconegudes de Xile.
També va explorar el disseny tèxtil creant una marca independent de vestuari femení amb reconeixement a Xile. Amb ella va estar a la Fashion Week Santiago 2009, i va ser convidada a un workshop exclusiu amb la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada. Posteriorment, va decidir viure una temporada a Toronto (Canadà), on va millorar la seva tècnica d’aquarel·la coneixent d’altres artistes, i va vendre algunes obres. El seu destí següent va ser Barcelona per conèixer una de les grans capitals del disseny i fer un Màster en Internacionalització d’Empreses.

Origen de Bona Eva: Modernisme i influencia artística |

Clau va descobrir Gaudí en estudiar arquitectura, es va enamorar de la seva obra i, després d’instal·lar-se a Barcelona, ​​també va créixer la seva passió pel Modernisme. Va rescatar alguns elements d’aquest corrent artístic (la musa, la natura, les formes orgàniques i la bellesa en general) per adaptar-los al seu propi estil: així va néixer Bona Eva. Va ser durant el seu embaràs que van sorgir els primers esbossos que després es convertirien en les il·lustracions de la col·lecció Inspiració Modernista. “Les meves creacions sempre estan en constant evolució i nodrint-se dels referents artístics que em fan vibrar” diu Clau.

Slow design que connecta amb l’essència de cada dona |

Clau enllaça a través de les seves il·lustracions amb la vida, la natura i l’essència de cada dona: la maternitat, la dona empoderada, la feminitat o la dolçor de la dona. Sempre preocupada pel procés creatiu y per oferir productes de qualitat, el seu propòsit és transmetre sensacions de calma, benestar, així com també crear una sintonia agradable amb qui les contempla.

La botiga del Carrer Carolines, 25 |

A la seva acollidora botiga podràs trobar únics i originals dissenys: il·lustracions i patrons aplicats a làmines decoratives, llibretes, samarretes, tote bags o plats de ceràmica, i d’altres productes que desenvolupa constantment.
A més, si voleu prendre cursos personalitzats d’il·lustració, aquarel·la o creativitat, no dubteu a posar-vos en contacte amb ella. També fa il·lustracions personalitzades i disseny corporatiu.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat