Avui 17 de gener se celebra la Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT

enero 17, 2023

Avui 17 de gener és la diada de Sant Antoni Abat, dels rucs, del porquet… és el punt del calendari on es concentren més festes a l’hivern i és el protagonista de la setmana dels barbuts. També i com si es tractés d’una paradoxa en aquesta mateixa data de l’any 1959 va morir Joan Amades i Gelats el folklorista més prolífic pel que fa a obra escrita i publicada d’aquest país. 

Aquesta coincidència és el punt de partida que estimula a l’Associació Cultural Fes ta Festa i la Tradillibreria i al CAT Tradicionàrius, a convocar el dimarts 17 de gener de 2023 al Centre Artesà Tradicionàrius de la Vila de Gràcia, la “Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT”.

Així doncs com a novetat d’enguany, en el marc dels 30 anys de Foguerons de Sant Antoni a Gràcia i de la 36ena edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, neix aquesta vetllada literària de la Cultura Popular que repassarà les novetats editorials publicades entre la diada de Sant Antoni de 2022 i la de 2023.

Aquest nou esdeveniment vol ser un nou punt de trobada del món del llibre de Cultura Popular: editors, autors, divulgadors i lectors que podran compartir en format de vetllada distesa les novetats editorials publicades entre la diada de Sant Antoni de 2022 i la del 2023 .La “Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT” és una vindicació de tot el treball que autors i autores, i editorials realitzen amb l’objectiu de divulgar i estendre el coneixement de la Cultura Popular.

A les 19.00 hores acte al CAT |

A partir de les 19 h i prèviament a l’acte “Nit de Sant Antoni. La vetllada literària de la Cultura Popular al CAT” tindrà lloc al vestíbul del CAT “ La tarda de Sant Antoni, Qm. 0” on els lectors i qualsevol persona interessada podrà preguntar, debatre, i conèixer els autors i autores que han publicat sobre temes graciencs (o no) relacionats amb la cultura popular. Una oportunitat única per conèixer-los d’a prop i descobrir les interioritats de les seves obres.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els