Aquest dissabte 7 d’octubre Mostra de Comerç al carrer a Gràcia

Fotografia: Arxiu TOT GRÀCIA

Coincidint amb l’inici de la tardor un any més per aquestes dates el comerç gracienc tornarà a sortir al carrer, en una jornada per mostrar els seus millors productes i serveis als veïns i veïnes del districte. Així doncs, durant tot el dia, és a dir des de les 0.9.00 a 20.00 hores, nombrosos establiments de la Vila de Gràcia participaran en aquesta jornada per animar el veïnat i els visitants a fer compres de proximitat.

Associacions participants |

Aquests són els carrers i, per tant, les respectives associacions de comerciants que participaran en aquesta nova jornada de comerç al carrer: Associació de comerciants Nova Travessera-Claret, Associació de comerciants Travessera de Gràcia – Casc antic, Associació de comerciants Travessera centre i Puigmartí, Associació de comerciants del carrer Verdi, Associació de comerciants del carrer Astúries, Associació de comerciants de la Llibertat, Eix Gran de Gràcia, Nova associació de veïns, veïnes i comerciants de plaça Diamant i Entorn, i finalment l’Associació comerciants Travessera de Dalt.

Travessera de Gràcia Casc Antic |

Pel que fa als comerços de l‘Associació de Travessera de Gràcia Casc Antic, aquest dissabte 7 d’octubre, els visitants que s’hi acostin s’hi trobaran quaranta carpes amb una gran representació del comerç de proximitat. Serà un bon moment per descobrir i millor dit redescobrir els comerços habituals i per descobrir les noves incorporacions de l’associació de comerç, que mostraran els seus productes i serveis al públic assistent.

En paral·lel com sempre a la mostra, també hi haurà un gran espai per a activitats infantils, o juvenils, amb atraccions mecàniques, tallers de pintura, de globus i tot el que calgui per mantenir entretinguts els infants i convertir en una gran festa del comerç la Travessera de Gràcia.

Halloween 2023 |

A més cal destacar que des de l’entitat ja s’està treballant en una altra gran festa, aquesta més terrorífica, estem parlant de la celebració de Halloween, que s’ha consolidat com uns dels grans esdeveniments de la tardor a la nostra ciutat. Enguany com a novetat el dia 31 d’octubre es tancarà el carrer tot formant un espai perfecte al voltant de la plaça de la vila per organitzar una gimcana on els infants podran participar lliurament i anar a buscar els caramels pels diferents comerços de la zona. També hi haurà un altar, a prop del restaurant Amélie, on tindran lloc més activitats relacionades amb la festa de la carabassa.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat