L’entrada al Park Güell tindrà un cost de 18€ el 2025

octubre 24, 2024

Any nou, nous preus, així serà el tal com s’ha acordat en el marc de la revisió de les ordenances fiscals i l’increment de la fiscalitat turística, així doncs l’Ajuntament incorporarà la proposta d’apujar el preu de l’entrada al Park Güell dels 10 euros actuals a 18 euros.

La proposta ha pogut superar el seu primer tràmit al Consell d’Administració de Barcelona de Serveis Municipals, i queda pendent de l’aprovació de la Comissió de Govern de l’Ajuntament. El Park Güell és el segon monument més visitat de Barcelona i es troba entre els deu més visitats d’Europa. El preu de la seva entrada és un 50% inferior al de la resta d’espais monumentals europeus i d’altres obres d’Antoni Gaudí a la ciutat.

Segons l’administració la pujada del preu de l’entrada és era un increment necessari, tenint en compte que fins ara el preu de l’entrada era d’un 50% inferior al de la resta d’espais monumentals europeus —amb un preu mitjà de 20 euros— i al d’altres obres de Gaudí que es poden visitar a la ciutat. A més com ja es va duenta terme des de l’any 2013 amb l’entrada del nou any se continuarà garantint l’accés lliure i gratuït dels barcelonins i barcelonines a través de les franges horàries d’ús exclusiu per a veïns i veïnes.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Darrer cap de setmana del LEM 2024

El LEM 2024 arribaa la seva recta final aquesta setmana, després de

El 10 i 29 de novembre torna el Cicle de Músiques del Món El Senglar Riall

Aquest mes de novembre torna una nova edició d’El Senglar Rialler, el