TOT GRÀCIA #20 Juliol Extra Festa Major i nou disseny

Aquest mes de juliol el TOT publicarà el seu especial EXTRA TOT FESTA MAJOR 2024 que serà el número 20 i per a celebrar-ho estrenarà nou disseny.

El TOT Gràcia canvia d’imatge i a partir de juliol l’edició impresa passarà a denominar-se TOT Gràcia Magazine, amb l’objectiu de millorar encara més els continguts del paper i continuar apostant per la línia que ho hem anat fent aquests darrers anys, ja vuit, és a dir parlant de les propostes més interessants en comerç de proximitat, gastronomia, i en l’àmbit cultural i social gracienc.

Els colors corporatius triats són el blanc i el negre, donant una imatge més adulta, més minimalista i alhora de més qualitat. I per tant a partir partir d’aquest proper número 20 deixarem el color taronja tant característic de la capçalera des dels seus inicis i que ens ha acompanyat aquests vuit anys.

Aquesta edició del TOT hi trobarem les seccions habituals i com sempre l’especial TOT FESTA MAJOR 2024, amb entrevistes i reportatges dels protagonistes de la festa d’enguany. Farem una edició de 8.000 exemplars que repartirem a principis de juliol als cinc barris del districte de Gràcia.

Aquest número és una bona oportunitat per anunciar el teu comerç o empresa i donar-te a conèixer entre els nostres lectors. Així doncs, si vols reservar el teu espai publicitari, pots fer-ho enviant-nos un correu a l’adreça: publicitat@totgracia.com o bé trucar-nos al telèfon: 655944069. Els espais publicitaris s’han de reservar durant aquest mes de juny segons disponibilitat a la revista, així doncs afanyar-vos i no us quedeu sense ser-hi.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat