Tarta Relena, Los Sara Fontan i Cocanha presenten l’espectacle 4132314 dins el Tradicionàrius

marzo 8, 2024

El Palau de la Música Catalana i el Festival Folk Internacional Tradicionàrius col·laboraran per quart any consecutiu amb un concert que reunirà les barcelonines Tarta Relena , el duet galaico-català Los Sara Fontan i les occitanes Cocanha , en un espectacle experimental que podrà veure a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana el 13 de març de 2024 a les 20.00 hores.

L’espectacle «4132314» trasllada l’espectador a les antigues fàbriques tèxtils de l’època de la revolució industrial, a la seva sonoritat, i també a les memòries de les seves treballadores i les seves cançons. Un cant a la vida quotidiana, al treball col·lectiu i la sororitat en una creació de 45 minuts que parteix de patrons numèrics de fabricació tèxtil, sons mecànics i narracions de testimonis de vivències personals. L’espectacle, que ja és presentar durant el Festival GREC 2023 va tenir una bona rebuda per part del públic i va ser el primer en què van unir tres formacions, tornarà a Barcelona a la Sala modernista.

El concert s’emmarca dins del cicle Palau Fronteres , que busca diluir les fronteres entre la música popular i la música clàssica explorant nous territoris i formats i proposant als artistes descobrir nous estils i formes de presentar-se davant el públic. Per la seva banda, el CAT Centre Artesà Tradicionàrius, com a centre estable de música folk, amb col·laboracions amb el Palau de la Música Catalana, té l’objectiu de programar i crear aliances amb els grans centres de música del país, arribar. . a nous públics i assolir el repte de majors aforaments.

Don't Miss

El TOT Gràcia Magazine #20 d’estiu ja és al carrer

Aquesta setmana ja s’ha repartit el número 20 del TOT Gràcia Magazine,

Del 27 de juliol i fins al 22 d’agost tall per obres a la L4 del Metro

El Metro de Barcelona està en obres, des de fa setmanes els