S’avança el tancament de les terrasses a la nit a les terrasses de Gràcia

El Districte de Gràcia posarà en marxa noves mesures contra la contaminació acústica a les zones denominades «Zona Acústicament Tensionada en Horari Nocturn (ZATHN)». Així doncs, a Gràcia aquestes zones es concreten en diferents places, com la del Sol, Vila de Gràcia, Virreina, Diamant, Revolució, Joanic i Raspall.

A les de Sol, Vila de Gràcia, Virreina, Revolució i Diamant, s’ha decidit que s’avança una hora el tancament de les terrasses d’aquests espais. Així, entre setmana s’avança l’hora de tancament a les 23.00 hores i els divendres, dissabtes, vigília Festiu: l’hora de tancament serà a les 00.00 hores. A més, els mesos d’octubre i abril, els divendres, dissabtes, vigília de festiu, s’avançarà l’horari de tancament a les 00.00 hores. Finalment,, les noves mesures també inclouran introduir vetlladors des de les 20.00 hores fins al tancament de l’horari de terrasses, els dies que es redueix horari en aquestes places:

Plaça del Sol: 2 vetlladors
plaça de la Vila: 2 vetlladors
plaça del Diamant: 2 vetlladors.

També s’introduirà un vetllador més en tot l’horari d’obertura dels establiments, els dies que es redueix horari a la plaça de la Revolució. L’objectiu d’aquesta mesura és garantir l’espai públic en horari diürn per usos familiar i veïnals i, per aconseguir-ho, està previst renovar els jocs infantils de la plaça l’estiu de 2023. En el cas de la plaça Raspall, no es renova la terrassa, que es va adoptar com a mesura extraordinària Covid, a causa de molèsties i soroll.

Pel que fa a les activitats culturals, també es limitaran el nombre de concerts i esdeveniments nocturns, i continuarà la campanya de sensibilització a les persones que fan ús de la plaça sobre el soroll per oci nocturn, amb quatres promotors que recorreran les places de 21.00 hores a 02.00 hores els dijous, divendres i dissabtes. Pel que fa als esdeveniments en horari diürn, s’acotarà la durada de la part musical amplificada.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat