Rècord històric 3 milions de visitants a l’edició del 2022 de la Festa Major de Gràcia

Aquest diumenge 21 d’agost s’acaba l’edició del 2022 de la Festa Major de Gràcia, que recupera la normalitat, sent la primera edició postpandèmia. Poder per aquest motiu hi havia més ganes de sortir, visitar els carrers i de festa. Així doncs, segons l’organització enguany la festa major ha arribat al seu rècord històric arribant als tres milions de visitants.

En total vint-i-tres carrers s’han a guarnit i durant cada dia els visitants i el veïnat ha pogut gaudir tant d’activitats diürnes com nocturnes.

Enguany tampoc s’ha hagut de lamentar incidents importants, per una banda, els carrers guarnits estrenaven personal de seguretat des del final de les activitats programades cada dia, fins a l’endemà.

Gràcia també s’ha consolidat com un espai segur i lliure d’agressions masclista. Fins aquest dissabte 20 d’agost, el recompte d’actuacions que s’han dut a terme han estat les següents: 2.484 persones han demanat informació de caràcter preventiu, s’han comptabilitzat 29 assessoraments davant de possibles agressions masclistes, i finalment només s’ha intervingut en un total de 22 accions, amb l’aplicació del protocol per donar resposta a agressions masclistes o LGTB-fòbiques, per exemple tocaments, assetjaments, invasió de l’espai personal.

Finalment, els espais guarnits han disposat d’un total de 145 lavabos públics, dels quals 27 adaptats, i 9 urinaris. Fins a data de 21 d’agost, s’han recollit 66 tones de residus, entre la recollida selectiva i la neteja viària.

Don't Miss

Paula del Estal guanya el primer premi del concurs de cartells de la Festa Major de Gràcia 2024

Aquest dijous 11 d’abril als Jardins Manuel Torrente va tenir lloc un

Es marxa el Concurs del Cartell Festa Major de Gràcia 2024

Aquest mes de febrer s’obre el període per poder participar en el concurs per