Període de candidatures per als Premis Vila de Gràcia 2023

Fins al 14 de març està obert el període per presentar candidatures per a l’edició dels Premis Vila de Gràcia 2023.

Cada any el Districte de Gràcia convoca aquests premis que tenen com a objectiu guardornar i per tant  reconèixer la feia i les contribucions a la societat de persones i entitats gracienques en diferents àmbits.

Recordeu que hi ha cinc categories diferents de premis:

Premi d’honor individual, a alguna persona del districte que s’hagi distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.

Premi d’honor col·lectiu, per a entitats, grups, associacions, empreses, etcètera, del districte que s’hagin distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.

Premi a la iniciativa pedagògica, d’educació reglada o no reglada, que hagi estat desenvolupada per algun centre escolar, entitat, col·lectiu o persona del districte.

Premi a l’establiment o projecte comercial que s’hagi distingit per la seva acció modernitzadora i l’adaptació als nous temps, mantenint, alhora, l’esperit del comerç tradicional del barri.

Premi a la millor acció ciutadana per a tasques destacades en els àmbits dels valors cívics, les llibertats nacionals de Catalunya, la llengua catalana, la recerca o divulgació històrica o la comunicació.

Les propostes per als premis de l’edició de 2023 es poden fer arribar en aquesta direcció web.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat