Obertes les inscripcions al programa «Temps per a tu»

Aquest setembre s’obre una vegada més el termini, del 5 a 16, per tal de poder-se inscriure’s al programa «Temps per a tu» amb un programa d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat.

Aquest servei té com a objectiu poder fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies. Així doncs, les diverses activitats que ofereix el programa es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. Són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat, i està ofert per x l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Curs 2022-2023 |

Una de les novetats d’enguany és que les inscripcions ja no s’han de fer de forma presencial, sinó que la sol·licitud s’haurà de fer a través del través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Recordeu que el període d’inscripció pel curs 2022-2023 és del 5 al 16 de setembre, ambdós inclosos, i en aquesta web trobareu detallats tots els requisits per a poder sol·licitar la vostra plaça.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat