L’Ajuntament signa el dret de superfície per a un nou projecte d’habitatge social a Vallcarca

Que habitatge social a tota Barcelona en falta i a Gràcia també, les dades ho demostren, tal com ho expliquen les darreres informacions, el preu mitjà d’un lloguer a Barcelona és de 1.077 euros de mitjana.

Tot i que sigui difícil pal·liar la situació, aquest mes d’octubre l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació ha signat l’escriptura de constitució del dret de superfície sobre una finca situada a l’Avinguda Vallcarca, 110, al barri de Vallcarca i els Penitents de la ciutat de Barcelona. La cessió del sòl municipal forma part del Conveni ESAL, que promou l’habitatge cooperatiu a la ciutat.

Així doncs, amb aquest dret la gestió de l’espai anirà a càrrec de la Fundació Privada Salas per l’Accessibilitat i la Fundació Privada Nou Lloc Habitatge Social, constituïdes en una UTE, i amb experiència en altres projectes emmarcats en el Conveni ESAL. El més recent, el projecte de 43 habitatges ubicat al Raval (Ciutat Vella).

Amb aquest acord entre les dues parts, es podrà construir una promoció d’habitatges de protecció oficial en règim de lloguer al districte de Gràcia, i alhora també implica la rehabilitació i gestió en arrendament dels habitatges en qüestió.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat