La nova imatge de la 36a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius evoca als Castellers

La 36a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius tindrà lloc del del 13 de gener al 31 de març de 2023 i acollirà més de 50 propostes al voltant de la música folk i d’arrel tradicional des de tots els seus prismes. 

Aquesta setmana el que s’ha donat a conèixer ha estat el cartell de la nova edició i la seva imatge gràfica. 

L’atzar ha fet que la 36a edició del Festival Tradicionàrius sigui la primera després del 25è aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia, que van debutar el 24 de maig de 1997 amb un tres de sis. Tres de sis, trenta sis. El cartell d’enguany ho celebra i les lletres del seu nom adopten la fesomia d’aquest castell. I reivindica, no només la que és probablement l’expressió de la cultura popular catalana més universal, sinó la filosofia de la construcció dels castells: un grup nombrós de persones organitzades per assolir un objectiu comú. I cadascuna fent la millor aportació possible en benefici de tots.

El disseny és fruit d’un procés creatiu de la mà del dissenyador Quim Díaz a partir de la idea de recrear la silueta d’aquest castell dels CVG. L’equip del CAT Tradicionàrius considerem que és una inspiració per a la nostra feina quotidiana a favor de la dignificació i la promoció de la música d’arrel dels Països Catalans.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat