ALDI obre un nou supermercat a la Ronda Guinardó

Aquest passat dimecres 31 de novembre de 2022 la cadena d’establiments ALDI va obrir el seu tretzè supermercat a la ciutat de Barcelona, concretament a Ronda Guinardó, 28.

D’aquesta manera ALDI avança amb el seu pla d’expansió i reforça la seva presència a Catalunya amb l’obertura del seu establiment número 13 a Barcelona, ubicat a la Ronda Guinardó, 28. Amb aquest nou supermercat, i els altres dos més inaugurats també avui a Madrid i Huelva, la companyia supera la xifra dels 390 supermercats a Espanya després de 12 obertures durant el mes de novembre.

El nou supermercat del Guinardó disposa d’una sala de vendes de prop de 1.000 m2 i una plantilla de 17 col·laboradors i col·laboradores. Amb aquestes incorporacions, ALDI suma prop de 1.000 empleats a la província de Barcelona i més de 1.300 a Catalunya.

Aquest nou establiment compta amb un assortiment de prop de 2.000 productes, un 86% dels quals són de marca pròpia i un 80% d’origen nacional, perquè els seus clients puguin fer una compra setmanal completa, còmoda i senzilla. D’aquesta manera, la companyia apropa als veïns i veïnes del districte d’Horta-Guinardó de la capital catalana una nova opció de compra on trobar productes de qualitat al preu més baix possible.

A més aquest establiment ha estat equipat amb domòtica per evitar pèrdues de gènere per avaries i millorar el funcionament de la il·luminació i la climatització. En la línia del compromís de l’empresa amb la sostenibilitat, el nou supermercat també aposta pel CO2 com a gas refrigerant, una alternativa més sostenible i eficient que altres opcions disponibles al mercat, i compta amb il·luminació LED.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat