L’1 de setembre comença a Gràcia sense vagues i amb un centre menys el curs escolar

Aquest setembre el curs escolar 2022-2023 començarà una setmana abans és a dir el dilluns 5 de setembre els alumnes ja ompliran les aules dels centres d’ensenyament d’arreu de Catalunya i també dels de Gràcia.

El Govern català va anunciar a finals del curs passat que enguany l’inici seria uns dies abans, i tot plegat va provocar diverses jornades de vaga convocades pels diferents sindicats de professorat en desacord per la falta de professionals a les aules.

Però aquest passat 1 de setembre els sindicats i el Departament d’Educació s’han posat d’acord, i el professorat ha acceptat l’oferta feta pel Govern d’incorporar 3.500 mestres més al cos docent dels centres per al 7 i el 28 de setembre públics. Per altra banda, els sindicats es comprometen a desconvocar les jordanes de vagues previstes en el calendari per als dies 7 i el 28 de setembre.

A Barcelona un total de 435 centres educatius en què s’imparteixen ensenyaments obligatoris obriran portes el dilluns dia 5, reben un total de 169.314 alumnes. Pel que fa a les novetats educatives a Gràcia destaquem que l’Escola Cintra ha estat absorbida per l’Escola Sant Josep.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat