EDITORIAL: Les primeres cites de l’any Tradicionàrius i Els Foguerons

Ja ho hem dit alguna vegada, que a Gràcia podem saber a l’època de l’any en què ens trobem, o fins i tot el mes. Ja que el calendari d’activitats culturals i tradicionals és prou extens i abraça pràcticament tot l’any.

Ara hem encetat un nou 2024, i això vol dir que aquest passat divendres es va estrenar una nova edició del Festival Folk Internacional Tradicioinàrius, que enguany celebra la seva 37a edició amb una programació molt extensa per donar-nos a conèixer les noves propostes de la música folk i d’arrel tradicional fins a mitjan març. A més el festival s’ha fet gran, i ha anat ampliant espais i com el Tradicionàrius al Palau que se celebra al Palau de la Música Catalana, o el cicle Trad d’autor. Sens dubte un bon símptoma per l’interès per la música i en concret de la música d’arrel tradicional. Si voleu saber-ne més sobre els noms d’aquesta edició, podeu llegir aquest article.

I un any més el 24 al 28 de gener del 2024 torna la festa dels Foguerons de Gràcia, el dissabte 27 de gener podrem gaudir dels muntatges dels foguerons a les Places del Diamant, de la Virreina i carrers i places de Gràcia, gaudirem del Folk als Mercats, de Titelles tradicionals mallorquins, a més de la màgia de l’encesa dels foguerons, una tradició mallorquina que ja ha arrelat a Gràcia i s’ha convertit en una de les primeres cites culturals de l’any per poder gaudir amb tota la família.

El mes de març serà el tron de Sant Medir, un altre de les grans cites culturals i socials d’aquests primer trimestre de l’any. Una agitació cultural que cal preservar i que cal que tots i totes hi siguem partícips.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat