EDITORIAL | El comerç dinamitzador del barri

Aquest dissabte 7 d’octubre els comerços de Gràcia han tornat a sortir al carrer, en una nova edició de tardor del ja clàssic Comerç al Carrer. En total nou associacions de comerciants participaran la jornada que té com a finalitat dinamitzar el comerç treien al carrer el bo i millor de cada botiga, perquè veïns descobreixi o millor dit redescobreixin el que els hi pot oferir el comerç de barri, el comerç de proximitat.

Una jornada on no només hem pogut mirar, provar i comprar allò que ens agrada, sinó també gaudir de diverses activitats per a tota la família en els diferents eixos comercial adherits a la jornada.

Però aquest dissabte no només ha de ser un bon dia de compres i vendes per al comerç local, sinó també per ser-ne conscients de la gran varietat d’oferta que en tenim a tocar de casa i en la majoria dels casos sense necessitat de sortir del barri. Perquè és en el barri on comença la sensibilització de ser conscients que entre tots hem de cuidar el comerç de barri, i la millor manera de fer-ho és comprant-hi en ell, tal com sempre s’ha fet, és així com el comerç no només serà un actor imprescindible del futur de Gràcia, sinó també dinamitzador de l’economia circular, allò que ara està de moda, però que és tan vell com ser autosuficients, sense haver de sortir del nostre barri.

Gràcia per sort té una indiosincràsia que la fa única, un munt d’associacions comercials amb productes i serveis per a tothom, un espai de restauració únic, i finalment la gran oferta cultural que ens proposen els teatres privats, sales de cinemes i els escenaris de les diferents entitats culturals associatives, tot plegat sumant’hi el comerç fa de gràcia un espai únic a Barcelona, que cal cuidar i conservar entre tots.

Com va vàu veure fa uns dies, des del TOT hem anat treballant durant tota la setmana per oferir-vos una gran quantitat de continguts el cap de setmana. Estem fent un gran esforç per esdevenir el diari digital de Gràcia.

El dissabte passat publicàvem l’entrevista sobre el gran èxit de públic de l’espectacle de revista «A lo hecho pecho» us encomano llegir-la si encara no ho heu fet. I aquesta setmana podeu llegir l’entrevista que fèiem al responsable de la Unió de Botiguers Travessera de Gràcia Casc Antic, la podeu llegir en aquest enllaç.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat