El 10 i 29 de novembre torna el Cicle de Músiques del Món El Senglar Riall

octubre 24, 2024

Aquest mes de novembre torna una nova edició d’El Senglar Rialler, el cicle de sonoritats folk del món impulsat per El Pony Pisador i el CAT Tradicionàrius. La segona edició proposa els concerts del banjista irlandès Enda Scahill i la banda japonesa Mitsune.

El grup català El Pony Pisador i el CAT Tradicionàrius tornen a col·laborar per impulsar per segon any consecutiu una nova edició del cicle de concerts El Senglar Rialler, un projecte que neix amb la intenció de difondre les músiques populars d’arreu d’una manera propera i familiar i de la voluntat de portar a Barcelona grups difícils de trobar en els circuits de Catalunya.

Després de la bona acollida per part del públic i dels grups assistents a la primera edició, per aquesta tardor es programen dues noves actuacions amb grups de música tradicional d’arreu del món per compartir sonoritats folk poc habituals. La primera serà la del banjista irlandès Enda Scahill el 10 de novembre  i la segona la dels japonesos Mitsune el 11 de novembre.

Enda Scahill, música tradicional irlandesa

Enda Scahill, un dels grans artistes de banjo irlandès per excel·lència, és guanyador del prestigiós premi Steve Martin Banjo Prize 2022 i captiva al públic amb la seva prestigiosa interpretació i la seva energia. L’acompanyen dos artistes de l’escena folk irlandesa, l’acordionista David Munnelly conegut pel seu estil potent, i el guitarrista Simon Crehan que amb la seva experiència rítmica i sensibilitat melòdica aporten el complement perfecte al trio.

Mitsune, Folk fusió japonesa 

Mitsune proposa una fusió neofolk japonesa. La banda procedent de Berlín, la formen músics de Japó, Alemanya, Austràlia i Grècia. El duet de dones de Tsugaru Shamisen encapçalen la formació i s’acompanyen de percussió i contrabaix. Mitsune és una festa visual i musical que combina repertori de cançons populars japoneses fusionades amb influències psicodèliques, del jazz i cinematogràfiques.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Darrer cap de setmana del LEM 2024

El LEM 2024 arribaa la seva recta final aquesta setmana, després de

L’entrada al Park Güell tindrà un cost de 18€ el 2025

Any nou, nous preus, així serà el tal com s’ha acordat en