Més de 100 anys de Comerç a Travessera de Gràcia

octubre 3, 2024
Fotografia: David Ramon

El tram de Travessera de Gràcia entre Gran de Gràcia i Torrent de l’OIlla ens ofereix l’espai amb més concentració de comerç de proximitat de Barcelona, amb alguns comerços centenaris. Són els que formen part de la Unió de Botiguers Travessera de Gràcia Casc Antic i de Gràcia Comerç.

Passejar sense presses mirant i descobrint aparadors a Travessera de Gràcia és una bona opció aquest estiu, però també gaudir de comerços que porten més de 100 anys oberts en el mateix local. És el cas de la Graneria Sala al número 137, on fa més de 120 anys que despatxen una gran varietat de productes a granel com fruits secs, cereals, mel, llegums i menjar per emportar-se. Qualitat i servei personalitzat que els han fet fer història.

Al número 159 trobem una altra botiga centenària, en aquest cas l’Herbolari Llobet fundada l’any 1850 i que actualment encara conserva la decoració i tot el mobiliari amb la que va obrir les portes ara fa 174 anys. Tenir bon producte a bon preu és el que ha fet que la botiga continuï oberta fidelitzant els seus clients. I també podem parlar del comerç especialitzat en electrodomèstics Milar Carré, obert anys enrere com a Foto Radio Carré. Sigui un local amb història o obert darrerament, passejar i comprar pels comerços de Travessera de Gràcia sempre és una experiència satisfactòria per al client.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Tercera setmana del LEM: presentació del projecte «Teranyines» i del nou disc de l’anglesa NikNak

Meitat del mes d’octubre i el LEM 2024 arriba a la tercera

Novetats en l’enllumenat de Nadal dels carrers aquest 2024

Nadal cada cop està més a prop, i per aquesta raó l’Ajuntament