La força del comerç local

octubre 3, 2024

De bon matí sortim al carrer i comencem a veure que l’espai públic s’omple de vida, s’aixequen les persianes dels comerços i comença l’espectacle, la fruiteria amb els seus productes de temporada que acoloreixen el carrer. La flaire de les pastes i el pa que surt de la fleca indicant que a primera hora ja el temin a punt, el fet d’anar i venir de la gent de casa a la feina i de la feina al bar a fer l’esmorzar.

La conversa sense presses a la perruqueria o les idees que ens venen al cap, veient aquell vestit a l’aparador ideal per lluir-lo un cap de setmana. Tot això és l’espectacle del comerç local que cada dia som partícips. A Gràcia segons el darrer recompte, si no hi ha canvis, hi ha una trentena d’associacions de comerciants, un ecosistema únic per a un districte com Gràcia.

Sense deixar de recordar la gran oferta gastronòmica que ens ofereixen els quatre mercats graciencs amb productes de proximitat i d’alta qualitat. Tot aquest potencial sortirà aquest dissabte 5 d’octubre al carrer, en una nova jornada de la Mostra de Comerç al carrer de Gràcia de tardor.

Una jornada única per buscar, rebuscar i deixar-se sorprendre per tot allò que ens pot oferir el comerç de proximitat, la botiga de tota la vida, en definitiva el botiguer que viu i treballa a Gràcia.

Perquè comprant al comerç local no només fem que l’economia circular del nostre entorn s’activi, sinó també tenim cura dels nostres carrers, dels nostres veïns, de la nostra economia. Comprant al comerç local ens fem més forts. I aquest cap de setmana per ser una bona ocasió per redescobrir-lo novament.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Tercera setmana del LEM: presentació del projecte «Teranyines» i del nou disc de l’anglesa NikNak

Meitat del mes d’octubre i el LEM 2024 arriba a la tercera

Novetats en l’enllumenat de Nadal dels carrers aquest 2024

Nadal cada cop està més a prop, i per aquesta raó l’Ajuntament