L’espai Canals Junyer obre portes aquest mes d’octubre

septiembre 30, 2024
Fotografia: Ajuntament de Barcelona

El divendres 4 i el dissabte 5 d’octubre d’aquest 2024 l’espai de Canals Junyer obrirà portes perquè els veïns puguin veure la reforma en què ha estat sotmesa l’espai, per tal de donar servei en una nova vida com a equipament, que acollirà activitats de dinamització social i cultural.

Així doncs, el 4 i 5 d’octubre l’espai celebrarà unes jornades de portes obertes per mostrar aquest nou equipament municipal, explicar quin tipus d’activitats oferirà i rebre propostes del veïnat. Tothom que vulgui visitat tot i ser de franc, caldrà que s’inscrigui, enviant un correu a l’adreça info.feaccc@gmail.com.

L’espai un palauet erigit a principis del segle XX i que ha esdevingut una de les construccions més emblemàtiques del barri de Vallcarca al llarg de la seva història ha tingut diversos usos: va ser el consolat de Dinamarca i també residència de la pedagoga Dolors Canals i el pintor Joan Junyer, que el van cedir a l’administració pública. Després de mesos d’obres i rehabilitació l’espai es va deixar enllestit a la primavera d’enguany. A més de l’edifici principal el recinte també disposa de un quiosc amb servei de cafeteria i un jardí que, gràcies a un nou accés obert a la zona baixa, permet connectar el carrer de Gustavo Bécquer amb el viaducte de Vallcarca, fins ara incomunicats pel fort desnivell del terreny.

 

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Tercera setmana del LEM: presentació del projecte «Teranyines» i del nou disc de l’anglesa NikNak

Meitat del mes d’octubre i el LEM 2024 arriba a la tercera

Novetats en l’enllumenat de Nadal dels carrers aquest 2024

Nadal cada cop està més a prop, i per aquesta raó l’Ajuntament