«Las 13 rosas» tornen al teatre del Centre de Gràcia el el 4,5 i 6 d’octubre

septiembre 26, 2024

Després de l’èxit i de la bona acollida que va tenir la temporada passada, l’obra «Las 13 rosas« torna amb ganes d’emocionar al públic un cop més amb noves dates al teatre del Centre de Gràcia.

L’obra ens trasllada a començaments d’abril del 1939, amb l’entrada de les tropes de Franco a Madrid, acaba la Guerra Civil Espanyola. Comença llavors una dura postguerra que fa que molts republicans fugin del país. Altres no poden o no volen com les joves protagonistes d’aquesta història real. Així doncs, els espectadors gaudiran d’un espectacle punyent i colpidor, retrat d’un passat pròxim. Jutgin vostès mateixos i no oblidin, com s’ha dit «que els pobles que no reflexionen sobre la seva història, estan condemnats a repetir-la».

L’obra té una duració d’unes dues hores i és dirigida per Sergi Saboya i Victor Clotet, i es podrà veure al teatre del Centre de Gràcia al carrer Ros de Olano 9 el divendres 4 d’octubre a les 22.00 hores, el dissabte 5 a les també a les 22.00 hores i finalment diumenge 6 a les 18.00 hores. Poden adquirir les entrades via en línia a través d’aquesta web.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Tercera setmana del LEM: presentació del projecte «Teranyines» i del nou disc de l’anglesa NikNak

Meitat del mes d’octubre i el LEM 2024 arriba a la tercera

Novetats en l’enllumenat de Nadal dels carrers aquest 2024

Nadal cada cop està més a prop, i per aquesta raó l’Ajuntament