Anuncia’t al TOT #21 EXTRA DE NADAL

septiembre 25, 2024

A la redacció del TOT Gràcia Magazine ja fa dies que hem tornat a treballar, per preparar un dels números més esperats de l’any el de les Festes de Nadal i, per tant, el tradicional TOT GRÀCIA EXTRA DE NADAL.

Aquest número com sempre els lectors hi trobaran les seccions habituals com «Viure Gràcia» on parlem de les noves propostes del comerç de proximitat, també hi trobareu l’entrevista a «Gent de Barri» a personatges graciencs, i els articles de «Mirades» per conèixer l’actualitat social. El Taller d’Història de Gràcia ens tornarà a regalar un nou article sobre història gracienca, a més de continguts especials per a les festes de Nadal.

Dossier Ensenyament

Una vegada més per aquestes dates al TOT també hi trobareu una sèrie d’articles sobre les diferents propostes educatives de centres d’ensenyament que estan ubicats al districte de Gràcia, arran de les jornades de portes obertes i de les pre-inscripcions per al curs vinent 2025-2026.

Comerç de Proximitat

Un altre dels objectius del TOT és el de dinamitzar el comerç local, i de proximitat per a les festes de Nadal, una de les èpoques amb més compres. Per aquest motiu, disposarem als nostres clients de tota la nostra experiència per tal de donar-los a conèixer tant en l’edició impresa, com en la digital i a les nostres xarxes socials amb més de 5.500 seguidors.

Anuncia’t al TOT #21

Així doncs, si teniu un comerç i voleu promocionar els vostres productes o serveis, o tan sols fer recordar a la nostra audiència que hi sou desitjar-los unes bones festes, ara és el moment per reservar el vostre espai publicitari, en aquesta edició. Tenim espais i preus per a totes les butxaques, així doncs segur que trobem la manera més adient per a cada client, de fer-se veure. Editarem una revista amb 8.000 exemplars repartida a 350 punts de distribució dels comerços a Gràcia.

Contacta amb nosaltres al correu electrònic: publicitat@totgracia.com demana informació o si ho preferiu us farem una visita, i no et quedis sense el teu espai, recorda, si no et fas veure no existeixes!

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Tercera setmana del LEM: presentació del projecte «Teranyines» i del nou disc de l’anglesa NikNak

Meitat del mes d’octubre i el LEM 2024 arriba a la tercera

Novetats en l’enllumenat de Nadal dels carrers aquest 2024

Nadal cada cop està més a prop, i per aquesta raó l’Ajuntament