Del 16 al 22 de setembre de 2024 Gràcia torna a celebrar La Setmana de la Mobilitat

septiembre 17, 2024

Un any mes aquest setembre Barcelona torna a sumar-se a l’esdeveniment de La Setmana de la Mobilitat, una sèrie d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per entitats i associacions, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire, de recuperar l’espai públic i de promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat.

Les activitats enguany tenen com a objectiu conscienciar sobre l’eficiència energètica, amb el lema «Compartim l’espai públic». D’activitats n’hi hauran per tota la ciutat de Barcelona entre elles destaquen que el divendres 13 i el cap de setmana del 14 i 15 de setembre hi haurà unes jornades de portes obertes amb visites guiades als equipaments i serveis que treballen per la mobilitat sostenible, com, per exemple: el centre de control de trànsit de l’Ajuntament, els tallers del Bicing, les cotxeres del TRAM, el centre de formació de maquinistes de Renfe, una estació de qualitat de l’aire o els tallers de FGC.

Pel que fa a Gràcia hi ha una sèrie d’actes que començen el dimecres 18 de setembre fins el divendres 20, són aquests:

Portes obertes al rusc o comunitat de consum de Gràcia – pasta i gra

Dimecres 18, de 17.00 h a 19.30 hores al carrer de la Providència, 152.
El Rusc de Gràcia – Pasta i Gra obrirà les portes per acollir els veïns del barri durant la recollida de cistelles de productes locals per part dels consumidors d’aquesta comunitat de consum. Hi haurà present l’elaboradora de cervesa artesana Kibusbeer amb un petit tast.

Portes obertes als ruscs. Entrega a domicili de productes locals en bicicleta amb descompte

Dimecres 18 i dijous 19, de 18.00 h a 19.30 hores.  Una activitat per impulsar l’entrega a domicili en bicicleta de les comandes, amb un descompte en el preu. A més es podran degustar productes, parlar amb els productors locals i participar en les Portes Obertes als Ruscs o punts de recollida de comandes de Barcelona.

Setmana Europea de la Mobilitat: Llançament del projecte de ciència ciutadana “Stop Bike Theft”

Al carrer del progrés 35, aquest és el llançament del projecte de ciència ciutadana ‘Stop Bike Theft’, per conscienciar sobre els robatoris de bicicletes a Barcelona. L’activitat inclourà presentacions, un col·loqui i activitats participatives com ara contacontes i mapeig d’activitats ciclistes a la ciutat. Trobareu totes les activitats en aquesta web.

David Ramon

David Ramon. Editor i director del TOT Gràcia Magazine.
Actualment també a Ona Mar Fm.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Xavier Miralles “La temporada es presenta amb moltes novetats”

Gràcia disposa d’un nou espai teatral la Sala Pangolí, amb propostes que

L’hospital Evangèlic de Gràcia

Quan pensem en l’Hospital Evangèlic de Gràcia, ens ve al cap sens