Aquest divendres Saray Cerro i Guillem Estadella protagonitzen la 6a edició dels CASA SEAT Comedy

septiembre 12, 2024

Aquest divendres 13 de setembre, CASA SEAT acull una nova edició del seu cicle de comèdia amb dos monologuistes de renom: Saray Cerro i Guillem Estadella. En el seu sisè lliurament, el públic podrà gaudir d’una nit de monòlegs i d’entreteniment, reforçant així la consolidació d’aquestes trobades mensuals i posicionant a CASA SEAT com un espai versàtil, on convergeixen diverses tipologies de xerrades, esdeveniments i espectacles.

Saray Cerro és una de les noves cares més prometedores de la comèdia valenciana. Actriu, guionista i col·laboradora en programes d’À Punt com «Bona Vesprada» i «Podríem fer-ho millor», Saray també ha treballat com a reportera per a Netflix. La seva versatilitat li ha permès consolidar-se en diferents plataformes, des de la televisió fins a la ràdio, amb un humor pròxim que connecta amb el públic.

Per altra banda, Guillem Estadella ha aconseguit conquistar al públic amb espectacles com «Estic madurant» i «Quin pollastre!», en els quals fusiona el seu talent per a la comèdia amb una habilitat única per a connectar amb la seva audiència. A més de la seva faceta com a monologuista, Guillem ha demostrat la seva versatilitat com a presentador.

La cita serà aquest divendres 13 de setembre, les entrades es poden adquirir a la web de CASA SEAT.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Els Castellers de la Vila de Gràcia creen la «G-Mobilitat» per baixar a Barcelona durant La Mercè

Ja és tradició que durant les Festes de la Mercè els Castellers

La Llibreria Sonora referma Gràcia com la nova ruta musical de Barcelona

Mig miler de títols d’una trentena llarga d’editorials integren el menú de