Dimecres 14 d’agost lectura del Pregó de la Festa Major 2024

agosto 13, 2024
Fotografia: Ajuntament de Barcelona.

Com és tradició la tarda del dia 14 d’agost serà el dia per a la lectura del Pregó de Festa Major 2024, aquest any de la mà dels Gegantons en Torradet i la Gresca que celebren el seu 25è aniversari.

Els actes començaran a les 17.00 hores al carrer de l’Església, on hi haurà la plantada de colles. A les 17.30 hores hi haurà la Passada del Pregó.- També hi haurà la Recepció institucional a Can Musons. Autoritats i pregoners surten de l’espai cultural Albert Musons en seguici, acompanyats per trabucaires, gegants, tabalers i grallers cap a la plaça de la Vila. L’itinerari serà el següent: Itinerari: plaça de la Virreina, Astúries, Verdi, plaça de la Revolució, Mare de Déu dels Desemparats, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i plaça de la Vila.

Una estona més tard s’iniciaran els actes organitzats per la Fundació Festa Major de Gràcia i Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia. 18.30 hores Tabals i gralles d’inici de Festa. Lluïment dels músics a la plaça de la Vila. S’interpretaran temes conjunts de timbalers i grallers, com el Timbgrallers, entre altres.

Finalment, a les 19.00 hores s’inicien els actes organitzats per la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia, amb el Ball de l’Àliga, i la lectura del Pregó oficial de la Festa Major de Gràcia, càrrec dels gegantons de la Festa Major de Gràcia, Torradet i Gresca, en el seu 25è aniversari. S’acabarà la jornada amb un assaig en obert i participatiu a la plaça de la Vila per part dels Castellers de la Vila de Gràcia.

La lectura del pregó també es podrà escoltar en directe a través de Ràdio Gràcia al 107.7 de l’FM i a través de la seva web oficial.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Els Castellers de la Vila de Gràcia creen la «G-Mobilitat» per baixar a Barcelona durant La Mercè

Ja és tradició que durant les Festes de la Mercè els Castellers

Del 16 al 22 de setembre de 2024 Gràcia torna a celebrar La Setmana de la Mobilitat

Un any mes aquest setembre Barcelona torna a sumar-se a l’esdeveniment de