Una setmana i Festa Major

agosto 9, 2024

D’aquí a set dies, avui som 9 d’agost, Gràcia tornarà a viure la seva Festa Major. Serà la 207 edició d’aquesta cita estiuenca que any rere any no només han pogut gaudir els veïns i veïnes sinó també els barcelonins, ciutadans d’altres ciutats i fins fa pocs anys els turistes, que a vegades són generadors sobre el model de la festa.

En qualsevol cas una vintena de carrers enguany tornaran a engalanar carrers i places, perquè tothom qui ho vulgui i amb el respecte puguem gaudir d’una nova edició d’aquesta festa. Des del TOT fa uns dies vàrem repartir el TOT GRÀCIA MAGAZINE #20 on trobeu entrevistes als protagonistes de la Festa Major, però durant cada dia de la celebració, a més des d’aquest digital anirem publicant entrevistes, reportatges i les activitats destacades que creiem que són imprescindibles. Podeu consultar-les al Canal TOT Festa Major 2024.

Enguany tornaran els punts liles, els itineraris segurs i s’estrena la Nit Tranquil·la, una proposta per fomentar durant una nit, activitats poc sorolloses, deixant de banda els concerts i altres activitats. En qualsevol cas esperem que gaudiu d’aquesta nova edició i us informarem de tot allò que passi, podeu llegir-nos en aquest digital, seguir-nos a les xarxes socials d‘Instagram, Facebook i X i també al nostre Canal de Notícies del TOT al Telegram.

També ens podeu fer arribar activitats, programes i cartes del lector, però el servei d’atenció al públic del TOT romandrà tanca fins al 31 d’agost.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Els Castellers de la Vila de Gràcia creen la «G-Mobilitat» per baixar a Barcelona durant La Mercè

Ja és tradició que durant les Festes de la Mercè els Castellers

Bon termòmetre a la cultura gracienca

Aquest mes d’octubre farà un any que una nova gerència amb ganes