El TOT es renova

julio 23, 2024

Amb el número 20 de l’edició impresa del TOT iniciem nova etapa, i alhora enguany celebrem el vuitè aniversari que estem amb vosaltres. En tots aquests mesos hem anat construint un mitjà de referència a Gràcia, el nostre objectiu era el de publicar una revista dedicada a retratar l’actualitat del comerç, la cultura i les entitats gracienques i estem orgullosos que avui en dia ens hàgim convertit en un referent, gràcies a la feina del dia a dia, gràcies als lectors que ens llegiu, i sobretot als anunciants que sempre ens heu fet costat.

I coincidint amb un número tan rodó com aquest, fem un pas més cap endavant amb novetats. La primera i que haureu observat només tenir la revista a les mans, és que a partir d’ara l’edició impresa passa a denominar-se TOT Gràcia Magazine. Creiem que era necessari aquest canvi, en l’edició impresa, per tal de dotar-li encara més prestigi del que hem anat recollint durant tots aquests anys. A l’interior hem fet alguns retocs de disseny, petits i subtils però prou visibles per fer la lectura del TOT encara més agradable. Nou nom i nova marca, però amb les mateixes garanties de sempre per al lector: periodisme de proximitat i gracienc, i una eina eficaç i molt útil per als comerços i empreses per donar-se a conèixer.

Per altra banda, també hem canviat de cap a peus la web, amb un disseny més modern, més seriós, més net, que ens ha de permetre arribar a més lectors, i alhora fer-la molt més participativa. En definitiva, gràcies a tothom per fer-nos costat tots aquests anys, nosaltres continuarem treballant per informar de tot allò que passi al nostre voltant, de tot allò que passi a Gràcia. Bona festa major i bon estiu!

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Bon termòmetre a la cultura gracienca

Aquest mes d’octubre farà un any que una nova gerència amb ganes

Malgrat tot, és Festa Major!

Aquest dimecres es va iniciar la lectura el pregó de la Festa