Quan l’esport femení local, també desperta passions

L’esport sempre ha estat un valor en alça en un país on cada poble i ciutat té el seu propi equip de bàsquet, de futbol, de natació… amb uns esportistes de base que moltes vegades passen a esdevenir grans estrelles. Però d’ençà que els esports són esports, els majoritaris, com el futbol sempre ha estat cosa d’homes, o millor dit deixant l’esport femení en un segon terme.

Ara, però els temps estan canviant, i els primers equips femenins professionals dels grans equips de futbol, omplen estadis, són retransmesos per les plataformes de pagament, o per la televisió i la premsa perquè no dir-ho, se n’aprofita de la notorietat, ja que el públic demana estar informat.

Cada dia és més habitual que els esports femenins siguin  part de les notícies als informatius i jugadores com Alexia Putellas sigui reconeguda amb trofeus com la Pilota d’Or, fa que els més joves tinguin aquestes esportistes com a referents.

Tot plegat de retruc també alimenta l’esport local i, per tant, els clubs que juguen en altres lligues en l’àmbit català, i per aquest motiu avui volem saber com aquest interès creixent per l’esport femení, es palpa en clubs d’àmbit local, com en el Club Esportiu Europa de Gràcia. Àngel Garreta ens presenta un reportatge on es fa una aproximació dels inicis de l’esclat del futbol femení en l’àmbit local. El podeu llegir en aquest enllaç. 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat