Més de 1.300 assistents a l’edició d’enguany del LEM 2022

El LEM 2022 tanca edició d’aquest 2022 amb una bona xifra, més d’un miler de persones han assistit als esdeveniments de l’edició 2022 del festival, que supera els 1.300 sumant els que Gràcia Territori Sonor (GTS), l’entitat organitzadora, ha fet durant la resta de l’any.

El Dispositiu LEM ha constat de quinze concerts en onze sessions a vuit espais diferents de Barcelona, entre els quals hi ha el mateix Museu de la Música, centres cívics, ateneus, el bar Casa Almirall, el Centre Artesà Tradicionàrius o l’església de Sant Joan Baptista de Gràcia. Un programa que, a més, ha comptat amb més d’un 60% d’artistes dones.

Amb les actuacions de Jorgen Teller i Macromassa, el 27è Encontre Internacional de Música Experimental de Gràcia-Barcelona (Dispositiu LEM 2022) va cloure dissabte passat. La darrera sessió va omplir completament la sala de teclats del Museu de la Música, seguint un èxit que ha dut l’edició d’enguany a tenir una mitjana d’assistència de més del 90%.

La majoria de propostes eren de l’escena catalana de músiques i arts experimentals, però també s’han pogut veure creadors de Polònia, Sardenya, Dinamarca, Andalusia, França, Argentina i el País Valencià, entre d’altres.

En aquest sentit, el LEM ha ampliat la col·laboració amb festivals europeus de característiques semblants. Als intercanvis amb els festivals Intermediale (Polònia), Signal (Còrsega) i Morada Sónica (Almeria), s’hi ha sumat el festival Hy!, de Copenhagen, i tots ells han programat actuacions de l’artista resident de GTS d’enguany, Maromassa. A més, l’entitat també va col·laborar en una exposició al festival Kronos, que va tenir lloc al Palau Robert el passat mes de setembre i que homenatjava l’agitador cultural Víctor Nubla, un dels fundadors de GTS.

Gràcia Territori Sonor ja prepara el calendari d’activitats de la propera temporada, que arrencarà a començaments de 2023, i també el programa del LEM 2023, en la que serà la 28à edició del festival.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat