Laia Roig «La boca juga un paper fonamental en la salut»

Laia Roig agafa el relleu de la clínica dental que fa trenta-sis anys va fundar el Doctor Llor. Amb un nou equip professional, una nova filosofia de treball, nova imatge i nova direcció, ofereixen el millor servei a Gràcia a través de Laia Roig Clínica Dental a la Travessera de Dalt 138.

Quins són els motius pels quals heu decidit dedicar-vos a l’odontologia i al benestar de les persones?
En el meu cas l’elecció d’estudiar odontologia va ser totalment vocacional, des de molt jove vaig saber que volia estudiar alguna carrera relacionada amb l’àmbit sanitari i així poder contribuir a millorar la salut de les persones i fomentar els hàbits saludables. En el cas concret de l’Odontologia, la boca juga un paper fonamental en la salut general ja que una mala salut oral pot derivar en problemes que fectin la qualitat de vida dels pacients. A més, un somriure sa i bonic transmet confiança i alegria. No hi ha res més satisfactori que aconseguir fer somriure la gent.

Quan decidiu fundar Laia Roig Clínica Dental?
La nostra història comença amb la voluntat de renovació i canvi per part del Dr. Llor, que després de 36 anys de dedicació professional al barri de Gràcia decideix cedir el testimoni per a continuar avançant i oferint la millor qualitat assistencial unint experiència i innovació.Així sorgeix aquest nou projecte, Laia Roig Clínica Dental, una clínica amb una nova filosofia de treball, nova imatge i nova direcció, però que manté els pilars fonamentals de professionalitat, proximitat i experiència.

De quina manera us definiríeu?
Em considero una persona empàtica, responsable, amb capacitat per al treball en equip i, sobretot, una apassionada de la meva professió. Intento transmetre confiança, seguretat i tranquil·litat als meus pacients i a la gent que m’envolta i veure sempre les coses des d’un punt de vista positiu. El meu equip i jo ens esforcem dia a dia per donar el millor de nosaltres, escoltar les necessitats dels nostres pacients i oferir-los solucions honestes i realistes.

Quin és el secret d’una bona salut dental?
El secret principal és tenir uns bons hàbits d’higiene bucal, utilitzar el raspall tres vegades al dia i combinar-lo amb la neteja interdental mitjançant raspalls interproximals o fil dental. Així mateix, és important realitzar una revisió
amb el dentista com a mínim una vegada a l’any. La neteja professional i l’examen bucodental poden ajudar a mantenir les teves dents sanes i detectar de manera precoç qualsevol problema. Una alimentació adequada a base d’aliments frescos, fruites, verdures i làctics i evitar els productes ensucrats contribuiran al fet que mantinguem unes dents sanes i fortes.

Quins són els serveis que oferiu com a especialistes en odontologia?
En la nostra clínica comptem amb un equip multidisciplinari i englobem totes les àrees de l’odontologia: implantologia, estètica, ortodòncia invisible, endodòncia, periodòncia, odontopediatria i odontologia general. El nostre equip t’acompanyarà i guiarà en tot moment, aportant-te seguretat i confiança amb un tracte pròxim. Estem en constant formació i treballem amb les últimes tecnologies per a oferir-te tractaments de qualitat adaptats a les teves necessitats. La nostra prioritat és cuidar de tu i de la teva salut bucodental.

Quins són els avenços en l’àmbit tecnològic?
Doncs disposem d’instal·lacions àmplies i modernes, dotades de tecnologia d’última generació que ens permeten aconseguir resultats de qualitat i reduir els temps de tractament. El nostre objectiu és oferir el millor servei possible. Comptem amb escàner intraoral amb el qual obtenim un model digital de la boca dels nostres pacients de manera àgil, còmoda i precisa, a més ens permet realitzar el disseny digital de les nostres pròtesis d’una manera més ràpida i reduir així els temps de treball.

Quins són els serveis que tenen més demanda entre els vostres usuaris?
Un dels serveis que més ens demanen els nostres pacients actualment és l’ortodòncia invisible, es tracta d’un tractament format per alineadors (fèrules) invisibles, amovibles i fets a mida per a cada pacient, fabricats a partir d’un programari informàtic. Aquest tractament ens permet corregir les maloclusions i alinear les dents d’una forma còmoda i estètica. I un altre dels serveis més demandats són els implants dentals, que són petites estructures de titani que es col·loquen en l’os i fan la funció d’arrel dental quan la nostra dent s’ha perdut. En la nostra clínica hem desenvolupat protocols que ens permeten reposar les teves dents perdudes en el menor temps possible. I ara que s’acosta l’estiu tothom vol millorar el seu somriure per mitjà de l’emblanquiment dental, el nostre tractament en consulta utilitza tecnologia activada per llum per a obtenir-ne un millor resultat, afavorint que l’agent blanquejant sigui més efectiu. El tractament es realitza en la clínica i està supervisat per un professional.

A banda de tots els serveis esmentats anteriorment també oferiu els d’higiene i prevenció, en quin període de temps seria necessari fer-nos una bona revisió?
En Clínica Dental Laia Roig posem el focus en la prevenció, educació i motivació del pacient perquè aconsegueixi i mantingui una bona salut bucodental a llarg termini. L’ideal és realitzar una revisió bucodental una vegada l’any com a mínim, en aquesta visita farem una exploració intraoral completa amb radiografies de control i fotografies intraorals per a establir un correcte diagnòstic i detectar-hi qualsevol problema. A més, quan vinguis a la teva visita de neteja dental o manteniment periodontal la nostra higienista t’explicarà de manera individualitzada la tècnica de raspallat més adequada per a tu i podràs resoldre amb ella qualsevol dubte que tinguis sobre pastes dentifrícies i col·lutoris.

Què és el que us fa diferents dels altres centres?
Hem creat un espai modern i acollidor cuidant tots els detalls perquè et sentis com a casa cada vegada que vinguis a visitar-nos. Pots prendre’t un cafè mentre esperes a ser atès en la nostra sala d’espera i els més petits podran
dibuixar o jugar a la nostra sala infantil especialment creada per a ells. Volem transmetre’t tranquil·litat i proximitat quan vinguis a visitar-nos. Ens esforcem per explicar-te les teves necessitats de tractament amb total claredat i honestedat.

I què és el que més valoren els vostres pacients?
Una de les coses que més valoren quan vénen a visitar-nos els nostres pacients és precisament el tracte pròxim i familiar que hem aconseguit crear. Per a nosaltres els nostres pacients i les seves preocupacions són el més important: escoltar les seves necessitats, conèixer els seus gustos i aficions i que hi hagi un clima de confiança per a treballar és bàsic per a l’èxit de qualsevol tractament.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat