Es presenta IGràcia la plataforma de podcasts de Gràcia

Aquest passat dimarts 14 de maig es va presentar al Bar del Tradicionàrius la nova App IGràcia, la nova plataforma digital que pretén aglutinar tot el contingut audiovisual de Gràcia, des de les tradicions locals fins a les iniciatives comunitàries i personals.

La plataforma compta amb una App que es pot descarregar tant per a dispositius Android com per Apple i té com a objectiu aixoplugar tot el contingut audiovisual de Gràcia i que parli de Gràcia en tots els sectors, cultural, esportiu, social, actualitat.

L’objectiu de IGràcia és el de proporcionar un espai en línia on es pugui explorar i gaudir de les històries, esdeveniments i persones. Des de tradicions arrelades fins a iniciatives comunitàries innovadores, l’objectiu de l’app és capturar l’autenticitat i diversitat que ofereixen els diferents projectes cuinats a Gràcia. I ho faran mitjançant pòdcasts, emissions de ràdio en directe, vídeos i altres continguts. A hores d’ara ja podeu trobar un bon grapat de pòdcasts produïts i que parlen de Gràcia, entre ells el «TOT i Més» el pòdcast que va produir Gràcia Comunicació i el TOT Gràcia durant els mesos de pandèmia on parlàvem sobre el comerç i la cultura.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat