El TOT GRÀCIA #16 TOT FESTA MAJOR ja és al carrer

Des de principis d’agost ja podeu trobar als comerços de Gràcia el número 16 de la revista TOT Gràcia, corresponent a l’estiu 2022 i amb el Suplement extra de la Festa Major de Gràcia 2022.

En aquest número trobareu les seccions habituals com Viure Gràcia on us presentem diversos projectes comercials del barri com és la botiga d’artesania i il·lustracions Bonaeva, la rostisseria vegana, Descuina’t o els millors arrossos per gaudir aquesta festa a l’Arrosseria Xàtiva.

A Mirades parlem amb el Grup ATRA per saber més sobre el projecte dut al Coll anomenat «Persianes amb ànima», també mirem enrere per descobrir la història de la fàbrica de La Sedeta i la construcció de l’Avinguda Diagonal.

Finalment, al suplement TOT FESTA MAJOR, trobareu la relació de carrers guarnits, així com el mapa de tots els 23 carrers guarnits, a més de diverses entrevistes als protagonistes de la festa major d’enguany. Podeu veure i descarregar el TOT en paper en aquest enllaç.

Des del TOT volem donar una vegada més les gràcies a tots els comerços i empreses que s’han anunciat i han fet possible treure al carrer aquest número. 

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat