Dimarts Travessera de Gràcia celebra la 5a edició del Casta-Halloween

Un any més la Unió de Botiguers de travessera de Gràcia torna a organitzar la jornada festiva plena de terror, caramels i diversió sota el nom de la festa del Casta-halloween aquest dimarts 31 d’octubre de 2023.

Enguany serà la cinquena edició d’aquesta festa, amb una novetat important, el tancament al pas de vehicles de la Travessera de Gràcia per tant, l’espai de la festa és transformarà en un espai per als vianants, perquè els infants i joves puguin participar lliurament i anar a buscar els caramels pels diferents comerços de la zona. També hi haurà un altar, a prop del restaurant Améliea la plaça de la Vila, on tindran lloc més activitats relacionades amb la festa de la carabassa.

Com participar-hi |

Tots els nens i nenes que vulguin participar de la festa es poden inscriure a la pàgina web www.castalloween.com i així podran participar d’una gimcana amb diferents grups els quals hauran de visitar les diferents botigues i comerços de la Travessera de Gràcia tot ells disfressats per a poder recollir els caramels corresponents.

Finalment, a la plaça de la Vila hi haurà una festa amb gran altar cerimonial a l’estil mexicà i un photocall. Com és habitual la festa s’ha pogut tirar endavant amb la col·laboració de moltes de les botigues i comerços de la Unió de Botiguers de la Travessera de Gràcia.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat