Casa Vicens celebra el seu cinquè aniversari amb 500 entrades a 5€

La Casa Vicens està d’aniversari. El 16 de novembre de 2017 va obrir portes i, 5 anys després, aquesta casa museu fa un balanç positiu de la seva activitat. D’una banda per la seva constant implicació amb la Vila de Gràcia (Sant Medir, la Festa Major, el Patrocini del Club Esportiu Europa, suport al negoci local o el seu compromís amb la festivitat de Santa Rita). De l’altra, perquè ha aconseguit posicionar-se com una de les icones de Barcelona amb la premissa “Gaudí sense pressa”. Aquest Patrimoni Mundial de la UNESCO ha demostrat, a més, que és possible una gestió sostenible i de qualitat del turisme cultural a Barcelona.

Per celebrar aquest cinquè aniversari i animar als que encara no han pogut descobrir aquest oasi situat a Gràcia, la primera casa de Gaudí posarà a la venda 500 entrades per només 5€. Per optar-hi cal introduir el codi VANIVERSARI. Les entrades es podran adquirir des del 16 de novembre a mitjanit i durant 24 hores. El codi es podrà aplicar a la “Visita lliure” a través de la seva web.

A més, al seu perfil d’Instragram (@casavicens) la primera casa de Gaudí compartirà informació inèdita sobre el procés de restauració i rehabilitació que es va dur a terme del 2014 al 2017. Tres anys que van tenir com a objectiu recuperar al màxim el projecte d’Antoni Gaudí en aquesta casa d’estiueig de finals del XIX, dissenyada per al corredor de borsa, Manel Vicens i Montaner.

La Casa Vicens |

Casa Vicens es la primera casa realitzada per Antoni Gaudí entre 1883 i 1885. Declarada Patrimoni de la Humanitat UNESCO l’any 2005, és la casa manifest on un jove Gaudí, que encara no arribava als trenta anys, va assentar les bases del que seria la seva arquitectura posterior. Situada al barri de Gràcia de Barcelona, va obrir les portes al públic al novembre del 2017 després de tres anys de restauració i rehabilitació que van permetre a la casa tornar als orígens. La destacada rehabilitació duta a terme per Martínez Lapeña – Torres Arquitectos y DAW Office ha estat premiada i finalista en diversos premis d’arquitectura de tot el món (Finalista Premi FAD d’Arquitectura 2018, Premi de Rehabilitació en els Premis Lledó Arquitectura 2018, obra premiada en la XIV Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanismes 2016-2017, Obra candidata al Premi EU MIES Award 2019 i Obra finalista als Premis XI BIAU 2019.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat