Alex Cano: «És un orgull i una responsabilitat ser jugador de l’Europa i alhora pregoner de la festa major»

Alex Cano és jugador del Club Esportiu Europa i actual capità de l’equip masculí, que aquesta temporada han aconseguit ascendir a Segona Federació. L’Alex l’any vinent celebrarà quinze anys al club i això el fa ser un dels jugadors que ha jugat més partits amb la samarreta del club gracienc. Amb ell parlem de la festa major, ja que és pregoner enguany i també de l’esport.

Què significa per a tu ser pregoner de la festa major 2023?
Doncs per mi és un orgull i una responsabilitat ser jugador de l’Europa i alhora pregoner de la festa major. La festa major és un dels actes més representatius de la nostra vila i mai hauria pogut imaginar quan vaig arribar a l’Europa que un dia acabaria sent-ne pregoner. I la veritat és que hem tingut la sort que hagin pensat en mi i en l’Andrea per poder fer el pregó representant l’Europa i és un autèntic orgull per mi.

Que significa la festa major per a tu?
Doncs tot el que es viu, tot l’ambient que es crea entorn de la festa. I que per nosaltres sent de l’Europa ens hi sentim molt identificats. I quan passeges pels carrers guarnits i veus tothom es queda allà emmirallat… perquè veure els carrers guarnits, una cosa així no es veu enlloc més. Amb el Club Esportiu Europa cada any fem una sortida pels carrers tant amb l’equip femení com amb el masculí, per conèixer una mica més els responsables que guarneixen els carrers i és un autèntic privilegi poder també compartir l’experiència d’explicar-nos com ho han fet i què volien representar, parlem amb ells i ens expliquen què han volgut fer.

Què és el que més t’agrada de l’esport?
Per mi l’esport és la meva vida, quan vaig arribar a l’Europa amb 20 anys mai hauria pogut imaginar que tindria la trajectòria que he pogut viure i ja fa pràcticament dues dècades que lluitem junts. Estic content de portar la samarreta de l’Europa per Catalunya i fins i tot per Espanya, content d’haver pujat de categoria amb l’Europa. Sempre he volgut fer història en un club històric i per sort ho estic fent, estic completament orgullós de la trajectòria que he tingut com a esportista en un club que és diferent com és l’Europa.

David Ramon

David Ramon. Editor i director del TOT Gràcia Magazine.
Actualment també a Ona Mar Fm.

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

Diversese obres a Gràcia s’inicien aquest mes de juliol

Aquest mes de juliol s’inicien diverses obres de millora pel que fa