La Casa Vicens es vesteix de Nadal fent referència al canvi climàtic

Fins al 8 de gener de 2023, la Casa Vicens acull una decoració nadalenca on la vegetació és la protagonista.

L’espai amb essència nadalenca |

La decoració està feta amb avet nobilis, pi i eucaliptus que emergeixen d’una superfície daurada que evoca una onada de calor; fent referència a una de les conseqüències del canvi climàtic que estem patint. L’eix principal de la decoració d’aquest Nadal a Casa Vicens se situa a la banyera del seu bany històric; un espai icònic que, cada any, ofereix una decoració espectacular i que enguany té com a eix el canvi climàtic. En aquesta ocasió, la banyera representaria el nostre planeta, un volcà que es desborda i modifica el seu ecosistema a causa de l’acció humana. Aquesta expansió arriba fins al balcó on es repeteixen els materials i on es diferencia clarament la lava produïda per la humanitat i la naturalesa que lluita per subsistir.

Horaris i «Winter Vicens» |

A més de la decoració de Nadal, aquest edifici Patrimoni de la Humanitat també dona la benvinguda a l’hivern amb la seva visita «Winter Vicens«. Una visita gastronòmica que inclou la visita lliure amb accés a l’audioguia i un aperitiu de temporada; en aquest cas un deliciós rotlle de canyella de producció local.

Aquest Nadal Casa Vicens estarà oberta de 10:00 h a 19:00 h; menys el dia 31 que obrirà de 10:00 h a 17:00 h i el dia 2 de gener de 10:00 h a 15:00 h. La Casa estarà tancada el 25 de desembre i el 6 de gener de 2023.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat