Diversese obres a Gràcia s’inicien aquest mes de juliol

julio 1, 2024

Aquest mes de juliol s’inicien diverses obres de millora pel que fa a les infraestructures ferroviàries i per altra banda a les xarxes d’aigua, gas i d’electricitat a Gràcia.

La primera a destacar és el perllongament de l’L8 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que provocaran afectacions a la cruïlla de Via Augusta i la Travessera des del 26 de juny fins al 27 de juliol. Això significa que s’ocuparà amb motiu un dels carrils de circulació afectant el del sentit muntanya de la cruïlla, Així doncs a l’altra banda és a dir la del sentit Besòs i el carril bici adjacent de la Via Augusta que es desviarà per un carril provisional habilitat. Pel que fa a la travessera de Gràcia, es veurà afectat un carril de circulació a la cruïlla a partir del carrer de Regàs.

La segona obra que afectarà Gràcia és la pavimentació del carrer del Torrent de l’Olla, en el tram comprès entre el carrer de Sant Salvador i la travessera de Gràcia, entre el 7 i el 28 de juliol.

Finalment, a la baixada de la Glòria, després de l’entrada en funcionament dels primers trams d’escales mecàniques, al llarg de l’estiu es posarà en marxa el tercer tram d’escales i també està previst finalitzar la reurbanització del carrer.

Don't Miss

La Zona de lleure per a gossos de Travessera clausurada

A partir del 15 de juliol de 2024 l’àrea d’esbarjo per a

L’escola de Jesuïtes Gràcia-Col·legi Kostka rep el primer premi dels Premios Aula2030 de CUCOUNESCO

Gràcies al projecte “Sembrando conciencia verde” de L’escola de Jesuïtes Gràcia-Col·legi Kostka