Diverses activitats durant la setmana del 25N del Dia Internacional de l’eliminació de la violència vers a les dones

El pròxim 25 de novembre és el dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les Dones, així doncs com cada any, diverses entitats, associacions, equipaments i el mateix districte de Gràcia, organitzen un seguit d’activitats per tal de conscienciar a la societat i sensibilitzar-la d’aquesta realitat. Les activitats duraran tota la setmana i entre elles hi podem trobar tallers, xerrades, exposicions i concerts.

Un any més el dia 25 al capvespre, de 18.30 a 22.00 hores, el campanar de la plaça de la Vila s’il·luminarà amb llum violeta, però els actes centrals a Gràcia seran l’endemà, dia 26. Serà concretament a les 19.30 hores a la plaça de la Virreina i es farà lectura d’un manifest de la mà de les Colles de Cultura Popular de La Violeta.

A banda d’aquest acte central també tindrem al llarg de la setmana altres propostes com la del dimecres 23 de novembre a les 18.00 hores al Centre Cívic del Coll – La Bruguera, on hi haurà una reflexió vivencial sobre les expectatives de gènere. Organitzada: Casal Infantil del Centre Cívic El Coll – La Bruguera.

El divendres 25 de novembre de 18.30 a 20.30 hores al Casal del Barri Can Caron, hi haurà un taller de titulat «Cuidar-te a través de l’art, el teatre i el cos» de la mà de la tallerista Marta Pawlikowska. Cocreadora del col·lectiu de dones L’Artèria. Per assistir caldrà inscriure’s en aquesta activitat.

També hi haurà temps per a la música amb la proposta de la mà de Natalia de la Fuente amb Pigeon Attack i Tabaré Rios, el mateix divendres a l’Espai Jove Fontana. O la presentació del llibre «Males fembres pecadores» a càrrec de Sol Abejón al Centre Cívic el Colla – la Bruguera. Podeu trobar tota la programació i les activitats en aquest enllaç.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat