Convocatòria de la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona

Un any més tornen els premis que reconeixen la feina feta del comerç local barceloní. Enguany se celebra la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona organitzat per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

L’objectiu d’aquests premis és el de reconèixer la tasca que fa el comerç local i de proximitat i fer-ho a través de sis modalitats premiades diferents: Premi al comerç innovador, Premi al comerç de proximitat, Premi al comerç sostenible, Premi al comerç emblemàtic, i Premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció i coneixement del comerç de la ciutat, a més dels diferents premis aixoplugats dins del Premi Mercats de Barcelona, Jordi Maymó. Finalment, els establiments premiats es faran públics en una gran gala que se celebrarà aquesta pròxima tardor.

Els comerços que vulguin participar poden fer arribar les seves candidatures entre els dies 1 i 30 de juny d’aquest 2023. Trobareu el formulari per participar-hi en aquest enllaç.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat