Casa Vicens Gaudí renova el patrocini amb el Club Esportiu Europa per la temporada 2022-2023

Un any més la Casa Vicens de Gràcia serà patrocinador del Club Esportiu Europa per aquesta propera temporada del curs 2022-2023. A més i, per primera vegada, ho farà patrocinant l’equip femení del CE Europa que juga a la Segona Federació, en el Grup Nord.

La temporada futbolística comença aquest dissabte i enfrontarà l’equip gracienc amb equips com el Saragossa, el Reial Madrid B, l’Espanyol B o l’Atlètic de Madrid B.

Així donca la Casa Vicens ha volgut continuar donant suport una temporada més al club de la Vila de Gràcia i per això, ha signat la renovació del conveni de patrocini el president del club europeïsta, Víctor Martínez i el director de Casa Vicens, Emili Masferrer. Segons el director de Casa Vicens Gaudí, “aquesta temporada hem de continuar donant suport a un club esportiu centenari i ho fem patrocinant l’equip de futbol femení que, després que ha ascendit recentment, té un gran repte per davant aquesta temporada”.

La història de les dues institucions està vinculada a Gaudí i a Gràcia. En el cas de Casa Vicens pel seu artífex i per la seva ubicació a Gràcia abans de convertir-se en barri de la ciutat de Barcelona. En el cas del Club Esportiu Europa, el seu segon terreny de joc s’ubicava davant de la Sagrada Família, a l’actual plaça que porta el mateix nom. Es diu, fins i tot, que Gaudí va ser el primer gran aficionat i que veia els entrenaments i alguns partits mentre treballava en la seva gran obra. Després de diversos canvis d’ubicació, el 1940 es va instal·lar definitivament al carrer Sardenya i el 1995 es va edificar l’actual estadi, el Nou Sardenya, el desè camp de la història del club gracienc.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat