Aquest setembre torna a posar-se en marxa el servei de Reparatruck a Gràcia

El Reaparatuck és un vehicle mòbil que durant mesos ha servit per ajudar als veïns a reparar de manera fàcil i correcte els seus petits electrodomèstics. Així doncs per a poder dur a terme les diverses activitats el vehicle disposa de totes les eines necessàries i compta amb una persona tècnica especialitzada disposada a ajudar i ensenyar a reparar petits electrodomèstics, aparells electrònics i bicicletes als veïns que vulguin utilitzar aquest servei de forma totalment gratuïta.

El projecte està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i per l’entitat d’economia social i solidària Solidança, i ara a partir d’aquest setembre tornarà a donar servei als veïns de Gràcia.

La seva ubicació al districte de Gràcia serà la plaça de la Gal·la Placídia, i la trobareu de forma quinzenal els dimecres des de les 10.30 a les 13.30 hores. El calendari és el següent: 14 i 28 de setembre, 19 d’octubre, 2,16 i 30 de novembre i finalment el 21 de desembre. Us recordem que per a fer ús de l’espai necessiteu fer una inscripció trucant al prèviament al número de telèfon 93 685 44 34.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat