Aquest 31 desembre l’Home dels Nassos passejarà pels carrers de Gràcia

Un any més el popular Home dels Nassos passejarà pels carrers de Gràcia amb una cercavila, durant el matí del 31 de desembre de 2022.

Així doncs, acompanyat pels músics del seu seguici, començarà la seva cercavila a les 10.00 hores del matí al Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia. A continuació recorrerà els carrers de Maspons, Xiquets de Valls, Maria Pineda, la plaça de la Vila, Goya, Gran de Gràcia, Santa Eugènia, plaça de la Llibertat, Cigne, Gran de Gràcia, plaça Trilla, Gran de Gràcia, Astúries, plaça del Diamant, Astúries, plaça Virreina, Astúries, Verdi, plaça Revolució, Mare de Déu dels Desemparats, Travessera de Gràcia, passeig de Sant Joan, mercat de l’Abaceria, passeig de Sant Joan, Travessera de Gràcia i Sicília.

La història de l’Home dels Nassos |

Aquest personatge té, segons la llegenda, tants nassos com dies té l’any. Per això el 31 de desembre, l’últim dia de l’any, en té només un. La de l’Home dels Nassos és una tradició present arreu de Catalunya i, en alguns indrets, com ara la Vila de Gràcia, ha pres forma de capgròs des de l’any 2011.

Si voleu saber-ne tota la història completa, us l’expliquem en un reportatge a l’edició de la revista en paper del TOT Gràcia núm. 17, hivern 2022-2023 que trobareu aquests dies repartida als comerços del Districte de Gràcia.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat