Anna Ferrer, Orquestra Fireluche i Fetus propostes musicals d’aquesta tardor al CAT Tradicionàrius

El CAT Tradicionàrius ja té a punt la programació per a una tardor on el folk és el protagonista, però a més  hi destaquen la fusió i els sons del món. Un dels seus objectius és crear xarxa i sinergies amb d’altres entitats, festivals i institucions per tal de maximitzar la difusió de la cultura i la música d’arrel.

La programació de tardor 2022 |

Així doncs aquesta tardor el CAT Tradicionàrius, acollirà els concerts del Circuit Folc 2022 que organitza conjuntament amb el Grup Enderrock: la presentació del disc “Parenòstic” d’Anna Ferrer el 5 de novembre i les cançons nadalenques d’Urbàlia Rurana el proper 16 de desembre. Per segon any consecutiu, el Dispositiu LEM escull el CAT com a seu per un dels seus concerts cap de cartell, la presentació del disc “Segona Florada” de l’Orquestra Fireluche el 14 d’octubre. A més, el públic podrà gaudir del nou treball de FETUS amb Carles Belda i Ricard Ros el 4 de novembre i de l’AMUNT. Festival de muntanya del Centre Excursionista de Gràcia amb l’actuació de RIU els dies 11 i 19 de novembre. 

Torna la Taverna |

Un altre dels cicles indispensables de la programació del CAT Tradicionàrius és La Taverna del CAT, a l’espai d’El Bar del CAT que celebra 25 edicions. Cada dimecres a les 21.00 hores, torna El Bar del CAT de música folk.

Nadal al CAT |

Finalment per els festes de Nadal tornaràn els clàssics amb el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries el 13 de desembre i amb la incorporació d’Urbàlia Rurana i el de la Cobla Catalana dels Sons Essencials el 29 de desembre. Un cicle que tanca l’any amb un bon regust i ens prepara per encarar amb moltes forces el Festival Folk Internacional Tradicionàrius. 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat