A partir del 2023 les terrasses a Gràcia seràn més petites.

Ja fa uns dies que les terrasses de bars i restaurants de la Vila de Gràcia han de tancar una hora abans, és a dir a les 00.00 hores divendres, dissabtes i vigílies de festiu, del que abans marcava la llei, que podien estar obertes fins a la 1 de la matinada.

Ara però les mesures per tal de reduir el soroll, i el descans dels veïns, s’haurà d’implementar una de nova, i és que les terrasses reduiran el seu espai a les places.

L’objectiu és que les places del districte de Gràcia guanyin espai a les terrasses. Així doncs amb l’entrada en vigor de la nova normativa els exteriors que ocupen actualment les terrasses dels bars i restaurants passaran d’1,5 × 2 metres a 1,5 × 1,5 metres, amb el mateix nombre de taules i cadires, com a la resta de la ciutat. Aquest canvi permetrà recuperar més espai per a altres usos ciutadans i familiars al districte.

A més no serà l’única nova mesura que s’implementarà amb l’entrada del nou any, sinó que també n’hi haurà un altre que afectarà els supermercats 24 hores.

Així doncs, els establiments comercials que tinguin una oferta orientada a productes d’alimentació a les places de la Vila de Gràcia, del Diamant, de la Revolució, de la Virreina i del Sol també hauran d’avançar una hora el tancament: i, per tant, hauran d’estar tancats de 22.00 a 7.00 hores.

L’objectiu d’aquestes noves mesures segons l’administració local és la de crear una millor convivència entre els negocis del barri i els seus veïns.

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat