Oblicuo Hi-Fi Bar el primer local d’alta fidelitat de Gràcia

Fotografia: Espai del Oblicuo Hi-Fi Bar. Cedida.

Gràcia està d’enhorabona perquè al carrer de la Riera de Sant Miquel 59 ja podem gaudir de la bona música que ens ofereix Oblicuo Hi-FI Bar. Es tracta d’un espai elegant que tant per la seva programació musical com per la varietat de la carta té la intenció de convertir-se en un espai cultural de referència pels amants del millor so, i compta amb el reconeixement de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Fotografia: Cedida

Oblicuo Hi-Fi Bar és el projecte personal de Ivanmaria Vele, i Dobrochna Giedwidz, més tard s’hi va sumar Fabrizio Ruffo, en el que seria el primer “listening bar” de Gràcia, com se’ls coneix. L’origen d’aquests locals musicals neix al Japó a la dècada del 1920, quan els melòmans anaven als bars amb so d’alta fidelitat per descobrir i assaborir els darrers discos i les novetats que arribaven al seu país. Amb aquesta màxima prioritat neix Oblicuo Hi-Fi Bar per oferir-nos el millor so, i per aconseguir-ho Giorgio di Salvo ha dissenyat un sistema de so sofisticat amb el qual el client pot gaudir de la diversificada i eclèctica programació musical que ens ofereix el local. L’objectiu del so d’alta fidelitat rau a poder gaudir del so i, al mateix temps, d’una bona conversa, sense haver d’aixecar el to de veu, i per tant sense maldecaps, i a més el DJ pot apujar el so a la seva màxima potència i continuarem gaudint d’un so nítid i sense estridències, i nosaltres podem seguir amb la nostra conversa.  

Fotografia: Cedida

Però la proposta de Oblicuo va més enllà de la música i la programació que ens ofereixen els seus DJ’S, aquí també podrem gaudir de la seva carta de còctels i una carta més extensa pel que fa a vins naturals. Un dels projectes en que estan treballant és el de poder produir el seu propi vi provinent de les vinyes de l’Empordà, amb una producció limitada per poder oferir als seus clients un producte de proximitat i exclusiu. Oblicuo és l’espai perfecte per descobrir noves sonoritats musicals i alhora gaudir d’una bona conversa amb una bona copa al cor de Gràcia.

Oblicuo Hi-Fi Bar
Riera de Sant Miquel 59

David Ramon

David Ramon. Editor i director del TOT Gràcia Magazine.
Actualment també a Ona Mar Fm.

Número 20 Estiu 2024

Don't Miss

Tercera setmana del LEM: presentació del projecte «Teranyines» i del nou disc de l’anglesa NikNak

Meitat del mes d’octubre i el LEM 2024 arriba a la tercera

Novetats en l’enllumenat de Nadal dels carrers aquest 2024

Nadal cada cop està més a prop, i per aquesta raó l’Ajuntament