23 carrers guarnits i torna el Concurs de Guarnits

Un any més a l’estiu Gràcia es vesteix de festa per celebrar una nova edició de la Festa Major de Gràcia, amb la normalitat de poder tornar a gaudir de les activitats al carrer.

L’any 2019 va ser el darrer any en què va haver-hi concurs de carrers guarnits, hi van participar un total de 24. Enguany seran una vintena, molts d’ells clàssics de la festa major. Un any més es vol tornar a consolidar les normatives que ja foren emprades en les darreres edicions abans de la pàndemia, una d’elles és la que fa referència a la mobilitat.

Fotografia: David Ramon

Així doncs, els carrers tornaran a tenir un sentit d’entrada i un de sortida que s’haurà de respectar per tal de poder ajudar a crear una mobilitat molt més sostenible. Com sempre, els diversos carrers i plaçes organitzaran activitats tant dïurnes com nocturnes per a tots els públic, activitats infantils, concursos, concerts etc… Una de els novetats important pel que fa a la vigilància dels carrers és que, un cop finalitzin les activitats, enguany cada carrer guarnit
disposarà d’un personal de vigilància per talt de vetllar per seguretat del guarnit i qualsevol incindència que s’hi detecti serà informada als cossos policials per tal que es desplacin al lloc dels fets. Aquesta mesura engegada des de la Fundació Festa Major de Gràcia ha de proporcionar major seguretat als guarnits dels carrers i no tornar a viure episodis com l’incendi que va viure el carrer de la Llibertat el passat 2019.

Els 23 carrers guarnits 2022 |

1) Carrer Berga
2) Carrer Luís Antúnez
3) Carrer Jesús
4) Carrer de Mozart
5) Plaça de la Vila
6) Travessia de Sant Antoni
7) Carrer Llibertat
8) Carrer Progrés
9) Carrer de Tordera
10) Carrer Fraternitat de Dalt
11) Carrer Fraternitat de Baix
12) Carrer Perill
13) Carrer de Lluís Vives
14) Carrer Puigmartí
15) Carrer de Ciudad Real
16) Carrer La Perla
17) Carrer Verdi
18) Carrer Joan Blanques de Baix
19) Carrer Joan Blanques de Dalt
20) Carrer de la Providència
21) Plaça Rovira i Trias
22) Plaça del Nord
23) Carrer Perill.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.

More in Actualitat